Finnair

Pienet tilat lentokoneissa ja ilmanpaineen muutokset matkustajien makunystyröissä antoivat mukavan lisähaasteen kun suunnittelimme kevään 2015 businessluokan menun sinivalkoisille siiville. Suunnittelemamme menu onkin saanut huomattavan paljon positiivista palautetta, niin matkustajilta kuin lentohenkilökunnaltakin.
Silja Line

Matin menu Silja Linen Bon Vivant ravintoloissa on jo lähes perinne. Jo toista kertaa toteutettu seitsemän ruokalajin Signature menu teki taas risteilijöiden asiakkaat tyytyväisiksi, sekä antoi henkilökunnalle paljon uutta motivaatiota.
Ruokaa taiteella

Matin ja muotoilija Pekka Paikkarin yhdessä toteuttama monistettava konsepti, jossa nimekkäät taiteilijat niin kotimaasta kuin ulkomailtakin suunnittelevat Matin kanssa ruoan sekä taiteen unohtumattoman liiton. Ruokaa taiteella voi olla yhden illan mittainen juhlava illallinen yksityisessä tilassa tai ravintolassa toteutettava pidempiaikainen tapahtuma.
Finpro

Yhteistyö Finpron kanssa on sisältänyt messujen ruokatuotteen ja tuote-esittelyiden organisointia sekä toteutusta niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Olemme myös hoitaneet useat ulkomailla pidetyt kutsuvierastilaisuudet lähetystöjen tiloissa aina mahdollisimman innovatiivisesti ja tyylikkäästi.
Muotogaala 2015

Myös isommat tilaisuudet on mahdollista suunnitella ja toteuttaa tyylikkäästi avustuksellani. Toteutimme Pekka Paikkarin kanssa vuosittaisen Muotogaala 2015 -tilaisuuden Ruokaa taiteella tyylisellä konseptilla ikimuistoisena tapahtumana yhdessä Aller Median kanssa.

Meidän kautta onnistuu myös isompienkin festivaalien ruokatuotteen konsultointi. Teimme Flow 2015 festivaaleille Matti Jämsen goes New York konseptin, joka oli suuri menestys. Taste Of Helsinki 2015 festivaaleilla olimme hieman maanläheisemmällä teemalla Matti & Maija, joka käsitteli myös hieman Bocuse d’Or kilpailua helpommin lähestyttävänä.