Konsultoinnit

Sekä ravintoloille että elintarviketeollisuudelle. Kaipaako yrityksenne uusia ja tuoreita ideoita ulkopuolisen ammattilaisen näkökulmasta. Kokemukseni ja näkemysteni pohjalta pyrin aina luomaan asiakasta parhaiten tyydyttävän lopputuloksen.

Foodstyling

Omaan laajan kokemuksen erilaisista ruokatuotteista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Olen työssäni hyvin visuaalinen ja käytännönläheinen, johtuen pitkästä historiastani kilpailujen parissa. Työskentelen mielelläni sekä huippukeittiön parissa että katuruokatuotteenkin stailauksessa.

Motivaatio / inspiraatioluennot

Tulen mielelläni kertomaan kiinnostavista ja hyödyllisistä kokemuksistani monipuolisen urani varrelta. Luento voidaan suunnata joko teidän henkilökunnalle tai mahdollisesti arvokkaille yritysvieraillenne. Räätälöin aina luennon aihepiirin ja keston tarpeidenne mukaiseksi.

Juhlapalvelut / catering

Suunnitellessanne ikimuistoisia juhlia ja halutessanne ainutlaatuisen sekä uniikin tilaisuuden niin kysykää teidän tarpeidenne mukaan suunniteltua tarjousta ja tehdään tilaisuudestanne unohtumaton.

Kokkikoulut ja workshopit

Kiinnostaako kalat, erikoiset merenelävät tai ihan vaan lihat? Toteutan tilaisuuden joko yrityksenne omissa tiloissa, kotonanne tai sitä varten hankkimassani tilassa. Pidän mielelläni koulutusta myös ehdottamistanne aihepiireistä.

Kokkivierailut ravintoloissa

Teen mielelläni vierailuja ravintoloihin ympäri Suomea. Vierailuni voi esimerkiksi kestää viikonlopun yli ja suunnittelemani menu haluamanne ajan. Suunnittelen menun osittain toiveidenne mukaan ja koulutan henkilökuntanne toteuttamaan sen. Useasti uusien asioiden tekeminen uusilla tavoilla on myös erittäin inspiroivaa henkilökunnalle.