Tulen kirjoittamaan säännöllisen epäsäännöllisesti kaikesta siitä, mitä omassa elämässäni, sekä minun ympärilläni sattuu ja tapahtuu. Tulen julkaisemaan myös omia ja kohdalleni osuneita kotiruoka- ja staff food-reseptejä muutaman kerran kuukaudessa. Kaikki alasta kiinnostuneethan jo tietävätkin, että jokaisella vähänkään itseään kunnioittavalla ravintolalla on kunnia-asianaan tehdä vähintään yhtä hyvää ruokaa omalle henksullensa kuin asiakkaille. Tässä osiossa siis kerron kuulumisteni lisäksi parhaita hetkiä ja paloja historian saatossa kohtaamistani resepteistä.

Meidän kotikokkaamisesta saatte myös maistiaisia fiiliksen mukaan aina silloin tällöin sekä reseptien, että kuvien muodossa. Välillä aikatauluista johtuen kokkailut kotihellan ääressä jää vähemmälle, ja taas joskus lyyti kirjoittaa senkin edestä. Otan mielelläni vastaan ideoita ja toiveita blogini kehittämiseksi osoitteeseen matti@mattijamsen.com, joten jos sinulla on salaisia tai muuten vaan toteuttamatta jääneitä kulinaarisia tavoitteita niin jaa ne minun kanssani ja pyritään mahdollisuuksien mukaan löytämään ratkaisuja niihin.

Tiivistettynä keskityn kuitenkin blogeissani pääsääntöisesti kokin elämään, ruokaan ja kaikkeen siihen mitä tulevaisuus tuokaan tullessaan…